Η Ιδέα για την κατασκευή του Ξενοδοχείου προήλθε από την αναγνώριση της ανάγκης επισκεπτών στο Λιδωρίκι και στην ευρύτερη περιοχή για ένα σύγχρονο και ποιοτικό και λειτουργικό κατάλυμα.

Ετσι πριν 10 χρόνια αποφασίσαμε να χτίσουμε ένα Ξενοδοχείο σύγχρονο, φιλικό και προσβάσιμο που δεν θα έχει να ζηλεψει τίποτα από άλλα Ξενοδοχεία της αντίστοιχης κατηγορίας. Ας μας επιτραπεί να σημειώσουμε ότι έχουμε δημιουργήσει ένα Ξενοδοχείο Boutique σε ένα όμορφο σημείο του Λιδωρικίου και με θέα την λίμνη του Μόρνου.

Με έδρα το Λιδωρίκι και με διαμονή το Ξενοδοχείο μας ο Επισκέπτης μπορεί να συνδυάσει την χαλάρωση με την αναψυχή με εμπειρίες και δραστηριότητες στην πλούσια φύση και το ανάγλυφο της περιοχής με σημαντικά αξιοθέατα.

Η οικογένειά μας παράλληλα με την Ξενοδοχειακή δραστηριότητα λειτουργεί και μια Παραδοσιακή Αγροτουριστική μονάδα που παράγει νόστιμα Κρέατα και ποιοτικά Γαλακτοκομικά και Τυροκομικά προϊόντα καθώς και άλλα παραδοσιακά προϊόντα που θα τα βρείτε στο κατάστημά μας, στο κέντρο του Λιδωρικίου.

Σας περιμένουμε.


DSC 3513


DSC 3581


DSC 3547

© 2016 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Doric Business Harmony

Please publish modules in offcanvas position.